„Csodaszer, vagy ordas nagy kamu”

A minap összefutottam Cseh Tamás cukorbeteg-életvezetési tanácsadó videójával. Itt.

Már az első mondatától nem értem, ha egy szakember valamiről véleményt alkot, miért „tanácsadók” véleményét kérdezi, és nem a készítmény feltalálóját? A készítmény feltalálója egy csodálatos, egyszerű, hétköznapi magyar ember, aki bárkinek és bármikor szívesen mesél az általa gondosan és alaposan elkészített találmányáról. Egy ember a sok közül, aki nem akar milliókat keresni, és kivinni az országból a találmányát. Egy ember, akit a természetgyógyász és reflexológus végzettsége nap, mint nap arra ösztönöz, hogy emberek százainak segítsen egészségesen élni, és kigyógyulni a betegségekből. Egy ember, aki időt és energiát nem sajnálva 74. évesen (20 évet simán letagadhatna) is, nap, mint nap járja az országot és több százaknak tart előadást arról a készítményről. Egy ember, aki kiáll a színpadra és diktálja a telefonszámát, amin bármikor elérhető. Egy ember, akinek a nevéhez nagyon sok találmány fűződik, melyekért megkapta a GENIUS DÍJAS FELTALÁLÓ kitüntetést.

A videóban rengeteg kérdés elhangzik. Gondoltam én szívesen megválaszolom. Az idéző jelek a videóból szó szerint vett, idézett szavakat és mondatokat jelzik.  

1., „Nem azt esszük, amit a nagyszüleink, a dédanyáink és ükapáink”
Magyar ember magyar genetikával rendelkezik. Szervezetünk sejtjei és szövetállománya évezredek óta a kárpátmedence ökonómiájához szokott. A „buta paraszt” akinek nem volt diplomája tudta mi a jó a szervezete számára. Egy szenzációs cikket olvastam a minap!
Ajánlom azok részére, akik úgy gondolják, diploma nélkül az ember mit sem ér. Itt.

2., „Erjedés és rothadás”
A cukor tartalmú (cukor, méz, gyümölcs) ételek fogyasztását, nem az erjedés és rothadás miatt tiltja a kúra, hanem a mikrobiológiai egyensúly helyreállítása miatt. A Candida gomba túlzott elszaporodása okozza az édesség utáni sóvárgást. Nem te kívánod a cukrot, hanem a gombáid. A cukor tartalmú készítmények elhagyása után már egy héttel a kínzó vágy megszűnik. Jómagam napi szinten fogyasztottam édességet, gyümölcsöt, csokoládét. Január 1.-én kezdtem a kúrát. Május 15.-e van. Elmondhatom, hogy 5. hónapja nem eszem és nem is kívánom a cukrot semmilyen formában. Csakis egy átlag hétköznapi ember vagyok, egészségügyi végzettséggel. Egyet viszont biztosan állíthatok, hogy a kúra megkezdése után már egy héttel jelentős változás mutatkozott a hasam körfogatában. 5. hónapja nem puffadok, és gázok is csak nagyritkán távoznak a szervezetemből.

3., „Elsavasodás”
Ez egy kisarkított szó. Oxigénhiány, nem megfelelő táplálkozás, stresszes élet, mozgáshiány következtében a szervezetünk ökonómiai egyensúlya felborul, a gyomor és bélrendszerben lévő mikrobák kórosan elszaporodnak, betegséget okoznak.

4., „Méregtelenítés”
Méregtelenítő szerveink: vese, tüdő és máj. Ezek a szervek biztosítják, hogy a szervezetbe bejutott méreganyagok ürülni tudjanak. Na de mi van abban az esetben, mikor több méreganyag kerül a szervezetbe, mint amit ezek a szerveink ki tudnának választani? Csak nézz szét a környezetembe, mennyi rákos, beteg ember van a mai világban. Mennyi kövér és elhízott ember vesz körül. Igenis tudomásul kell vennünk, hogy a mai élelmiszerek és étkezési szokásaink, túlzott terhet rónak a szervezetünkre. Annyi méreganyagot, amit a gyorséttermi étkezéssel, a mozgásszegény életmóddal és a gyorsan elkészíthető vagy gyorsan bekapható (csoki, chips, zacskós leves st.), és rengeteg E betűs hozzáadott adalékanyagot és ízfokozót tartalmazó élelmiszerekkel beviszünk, a szervezetünk már képtelen megbirkózni. Írtam már erről: Itt.

5., „Tartósítószerek”
Valóban tartalmaz a készítmény kálium-szorbát tartósító szert, de csakis minimális, elenyésző mennyiségben. Nagyobb mennyiségben tartalmaz grapefruit mag kivonatot, ami viszont jótékony hatással van a szervezetre és elősegíti a termék 6. hónapig való eltárolását.

Miben segít nekünk:
„visszaállíthatja, segíthet, előfordulhat” a feltételes módok a kúra ideje alatt a fogyasztó hozzáállásának függvényei.  

Mozgás:
A mozgás valóban jó dolog, de nem függvénye a kúrának. Az édesapám agyi katasztrófát szenvedett, mozgásképtelen lett. A karját alig tudta emelni, nemhogy mozogjon mégis lefogyasztottam 130kg-ról 70kg-ra fél év leforgása alatt a kúrával. Erről is írtam már: Itt.
2017. szilveszter éjjel beszorultam a fürdőkádba. Itt. akkor döntöttem el változtatnom kell. Március végéig a fájdalomtól a gyerek mellé a szőnyegre nem tudtam leülni, nemhogy mozogni a kúra betartásával mégis 10kg feleslegtől megszabadultam, és egyre könnyebben mozogtam.

Étkezés „nem konzisztens az egész”
-          Gyümölcs: nem csak a szénhidrát tartalma miatt nem eszünk, hanem a 2., pontban leírtak miatt. Egyébként gyümölcsből citrom, lime és sárga grapefruit korlátlanul fogyasztható, gránátalma korlátozott mennyiségben, kókusz pedig egyáltalán nem!
-          Kenyér: miért fogyasztható a kenyér pirított formában? Egy szólásmondás jutott eszembe: /ha paraszt nem volna, kenyér se volna/ Mese nincs, a magyar ember imádja a kenyeret és kész! Ez a kúra pedig arról szól „jókat eszem nem éhezem”! Így is mikor valakinek elmondom, mit nem lehet enni, a haja az égnek áll. Ha még a kenyeret se ehetné, pirított formában sok magyar ember hozzá se kezdene.
-          Pirítós: a kenyér pirított formában sokkal könnyebben emészthető, mint frissen.
-          Tészta, krumpli, rizs: fogyaszthatunk kukorica, rizs és üvegtésztát, krumplit és rizst is, de csakis korlátozott mennyiségben a szénhidrát tartalma miatt a hatékonyabb fogyás érdekében. De mivel a készítmény nem fogyókúrás csodaszer, annak, akik hízni szeretnének kimondottan ajánlott e termékek fogyasztása.
-          Édesítőszer: az előírás hogy az édesítőszer alacsony kalória tartalmú legyen és aszpartam mentes!
-          Zsír: „előírja, hogy kevés zsírt használjunk” a kúra ideje alatt naponta 3x30g zsírnak megfelelő mennyiségű zsír bevitele elengedhetetlen! A rántotthús engedélyezett, zsírban kisütve. Az én konyhámban a rántotthús nem szokott „tocsogni a zsírban” aki így süt rántotthúst annak tudom ajánlani, hogy érdemes egy főzőiskola tanfolyamra beiratkoznia.

A készítmény „cucc, löttyi” összetétele:
-          Tejsavó: 99%-ban tejsavót, poli- és oligopeptideket tartalmaz. A tejsavó a sajtgyártás mellékterméke, egy nagyon könnyen emészthető és nagyon jól felszívódó fehérje forrás a szervezet számára. Meggyőződésem, hogy a boltban kapható doboz termékeknek ehhez köze, nincs és a tej, mint tápanyag csakis addig szükséges a szervezet számára, míg anyatejről beszélünk.
-          Grapefruit mag kivonat: vírus-baktérium-gombaölő hatású.

Ahhoz képest, hogy a videóban elhangzik, hogy a kúrának semmiféle hatása nincs a cukorbetegségre, sőt kimondottan káros cukorbetegeknek, egészen sok pozitív tapasztalat van, gyógyszer csökkentéséről és elhagyásáról 2. típusú cukorbetegség esetében. A saját csoportomban is van cukorbeteg, akinek eddig semmiféle módszerrel nem sikerült megszabadulnia felesleges kilóitól, mióta kúrázik -6kg /- 54,5cm máris leadott, a cukorszintje pedig tökéletes.
Egy 4. hónapos kúra nem 50.000,-Ft csupán 32.500,-Ft kb. személyi edző megfogadása esetén és az edzéshez szükséges étrendkiegészítők megvásárlása esetén kb. 1 hónapra elegendő összeg. Ami nem tudom milyen eredmények elérésére elég.


Amit én viszont tudok:
Az alábbi linkből is kiderül Itt., jó pár dolgot –kivettek már- belőlem. Azt tudom, hogy a Debreceni Egyetemi Klinika sem tudott segíteni abban, hogy az adott betegségeimmel mit lehetne kezdeni, mert a szükséges gyógyszerek allergiás reakciót váltottak ki. Nem hiszem, hogy ezek után egy életvezetési tanácsadó bármiben is a segítségemre tudna lenni. Egy biztos, 17. éve gyógyszermentesen, vidáman, boldogan, és ha lehet így mondani egészségesen élem az életem!
Lassan 20 éve ismerem és használom a készítményt. Éves szinten tavasszal és ősszel, ezzel méregtelenítek. Nem vagyok sajnos egészséges ezért szükségem van arra, hogy évente kétszer besegítsek a szervezetemnek.  
Az elmúlt 3 éves baba projektnek köszönhetően, a terhesség, a szülés és a szoptatás hatására majdnem 40kg felesleggel dicsekedhetem.
Mozogni sajnos nincs időm. A kúra 3. hónapjáig erőm és energiám sem volt. Áprilistól erőre kaptam, már nem fájnak az ízületeim, szívesen mozognék, de 43. évesen 3 gyermek édesanyjaként, meggondolom, hogy az időmet és a pénzemet hová és mire szánom. Heti 1 óra beautyrobik Itt. és beautysense Itt. és séta a legkisebb lányommal.
2018.01.01-től végig csináltam egy 4. hónapos kúrát, gyönyörű eredménnyel. (-15,5 kg / -90cm) mint azt a képek is mutatják. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, fitten és frissen kelek, nem fáj semmim, pedig mindenki meg akarta magyarázni, hogy 40 fölött, ha nem fáj semmid már nem is élsz. Folytatom tovább, mert a kitűzött cél még messze van, de tudom, szeptemberre újra a régi leszek.
Sokak unszolására létre hoztam egy csoportot, ami a blogomhoz kötődik. 2018. januárjában indítottam, ahol minden nap 9.00-10.00 között élőben beszélek minderről. A csoportba egy kezemen meg tudom számolni, hány embert tettem be. Ide mindenki magától vagy mások meghívására érkezik, jelenleg cca. 600 embert érdekel, amiről beszélek. Amire pedig még büszkébb vagyok, hogy teljes önszántából már 60 ember velem együtt kúrázik, szebbnél szebb eredményekkel. Jó látni, hogy emberek, akik már rég feladták, hogy meggyógyulhatnak és lefogyhatnak nap, mint nap egyre egészségesebbek, egyre csinosabbak, egyre szebbek, egyre boldogabbak. Mostanra már nagyon sok boldog család vesz körül, mert ugye a család egészégéért az édesanya felel. Ezt is megírtam már: Itt.

Hálás vagyok a feltalálónak, hogy ezt a készítményt megalkotta, ezzel segítve sok ezer embert, hogy újra reményt kapjon. Személyesen ismerem, és ha segítségre van szükségem a nap bármely szakában szívesen áll a rendelkezésemre.
Ő maga is minden egyes előadásán elmondja, ez nem csodaszer! A készítmény csakis olyan anyagokat tartalmaz, melyeket egy egészséges szervezet önmaga is előállít. Aki kórosan el van hízva, vagy kórosan le van fogyva, vagy bármilyen betegsége van, annak a szervezete ezeket az anyagokat nem megfelelő mennyiségben állítja elő.
Nincs benne semmiféle egészségre ártalmas összetevő, ezért nincs mellékhatása sem. A fogyást/hízást/gyógyulást NEM a készítménynek lehet köszönni. A fogyást és gyógyulást az étrend eredményezi. A szervezetünk egy csodálatos teremtés következménye, mely önmagát gyógyítja. A készítmény csupán segít a test normál működésének és normál egyensúlyának felállításában.
Önmagában viszont egyik sem működik hosszú távon. Az étrend betartása ugyan fogyást és gyógyulást eredményez, de megmarad a kinyúlt lógó bőr. A készítmény önmagában pedig nem fogyaszt, és nem gyógyít. Viszont a kettőt együtt alkalmazva, fogyást/hízást/gyógyulást eredményez, és mivel sejtszinten dolgozik, a bőr szöveteit újra rugalmassá teszi, tehát a bőröd veled együtt fogy. Jómagam is nap, mint nap bárkinek szívesen megmutatom, az én bőrömön és hasamon sem látszik a -15,5 kg és -90 cm káros hatása.  
Sokszor megkérdezik, ha ez egy ilyen csodálatos szer, akkor miért nem kapható kereskedelmi forgalomban?
Kapható volt, de a kutyának nem kellett. Ott volt kitéve a boltokban, az emberek ránéztek és tovább mentek. Havi szinten jó, ha 100 üveg fogyott belőle. Mióta „tanácsadók” segítenek a készítmény és a kúra szabályos használatában, azóta fellendült a forgalma, február hónapban 40.000 üveg fogyott el belőle. A gyárat bővíteni kellett. Az új MAGYAR GYÁR benne van az ország 5 legjobb és legkorszerűbb gyárának a listájában.



Ui.: 2018.05.13-án volt alkalmam részt venni egy belgyógyász főorvos előadásán, ahol elhangzott, hogy a nemrég megrendezésre került Dél-Magyarországi Belgyógyász Vándorgyűlésen bemutatásra került a készítmény, mint belgyógyászati betegségek alternatív terápiájaként.
Illetve újra volt alkalmam hallani és látni, hogy van aki teljesen kigyógyult a készítmény használatával a 2. típusú cukorbetegségből, és 1. típusú cukor beteg is megmutatta, hogy mióta a készítményt használja, az inzulinját 1/3-ra csökkentette a kezelőorvosa.

2019. január 31. jómagam -30kg/-118cm tartok, a csapatom pedig -1100 kg-nál!

Amennyiben kíváncsivá tettelek, vagy többet szeretnél megtudni erről, várlak szeretettel a csoportomba Itt.



Megjegyzések

  1. Drágám! Nap mint nap Töltődöm Tőled! Áldás vagy nekem��! Minden nap elmondom hogy milyen csodálatos ember vagy, és hogy milyen jól érzem magam! Köszönöm ����

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések