"Mitől gyógyul a rák?"

Kívülállóként azt mondom, attól gyógyulsz amiben hiszel!

Pár hónap tünetmentesség után az Én drága HŐSÖMET, http://anitavilaga.blogspot.hu/2016/04/a-hosok-koztunk-elnek-tavaly-tavasszal.html?m=1 újra "csatába hívták"!

A lányom az orvosokban hisz. Pedánsan jár a kontrollvizsgálatokra. 
Mondanám, hogy az élet kegyetlen, de nem mondom, mert az orvosok maximálisan megtesznek a gyógyulása érdekében mindent. Mindent amit csak lehet, amit csak egy 20 éves szervezet képes elbírni, elviselni. Temérdek kemo után, most őssejt beültetésre várunk. 
Most kérdeznéd, az segít? Válasz erre nincsen, bízunk, hiszünk, hisszük, hogy az élet nem kegyetlen!!!

A napokban egy ismerősöm komoly életmentő műtéten esett át. Ő maga is a rákkal kűzd. Szinte egyszerre lettek betegek a lányommal. Első körben Ő is az orvosokban hitt, sugárkezeléseket kapott, majd átállt az alternatív gyógymódra. (Nem hullik ki a hajad, nem fogsz brutálisan lefogyni, vagy meghízni, nem mennek tönkre a vénáid, nem foszlik szét a bőröd, és még sorolhatnám, de legfőképpen erős az immunrendszered) Természetes gyógymód, gyógyfüvek, gyógynövények (tea, kapszula, por stb.) felhasználásával. Felerősítik a szervezetet, hogy tudja kiölni magából a rákos sejteket. 

Most mégis mindketten jelenleg ugyanabban a kórházban fekszenek. 

Kérdezem Én, na akkor most hogy is van ez??? Mi is a jó valójában??? Kemo vagy alternatív gyógyászat??? Hol is van a hit ereje??? 

Ugyanonnan indultak, ugyanott vannak! Külsőleg egyik sem néz ki különbül mint a másik. Ramaty állapotban vannak jelenleg mindketten. 

Na akkor most újra kérdezem, mitől gyógyul a rák???

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések