A hősök köztünk élnek

2015.-öt tavasszán, a kezembe kaptam egy orvosi leletet. Az akkor 19. éves lányom papírjai voltak. Diagnózis: Hodgkin-limfóma

Hodgkin-limfóma a nyirokrendszer olyan rosszindulatú daganatos burjánzása, melynek megjelenését összefüggésbe hozzák az Ebstein-Barr Vírus (EBV) fertőzéssel. Kezelése napjainkban egyre eredményesebb, jelenleg a legsikeresebben kezelhető hematológiai tumoros megbetegedés.

A PET ct a nyakon, a tüdőben és a szív külső burkán temérdek megnagyobbodott daganatos burjánzást mutatott ki. 

Összeültünk, hogyan tovább? Tény, hogy beteg, meg kell gyógyulnia! De hogyan? Mit válasszunk? Alternatív, vagy orvosi segítség legyen? 

Alternatív gyógymód: felerősíti a szervezetet, (étrend-kiegészítők, vitaminok, gyógynövények) ezáltal küzd a daganatos sejtek elpusztításában. A test nem sínyli meg.

Kemoterápia (orvosi gyógymód): totálisan legyengíti a szervezetet, így pusztítva el a daganatos sejteket is. A test nagyon megsínyli. (Haj, szőrzet kihullása, drasztikus hízás-fogyás, orrvérzés, sérülékenyebb bőr, stb. és még sorolhatnám)

Egy biztos, a kettő együtt nem megy! Üti egymást! Vagy csak az egyik, vagy csak a másik!!!!! 

Latba vetettünk mindent, végül a lányom a kemo mellett döntött. Megbeszéltük nem lesz egyszerű, de mi mindenben támogatjuk.  Megbeszéltük vitamin, gyümölcs, zöldség elfelejtve, ha gyengülni kell az immunrendszernek, akkor gyengüljön. Ha ki kell hullani a derékig érő gyönyörű hajának, hulljon ki. 

2015. nyarán belekezdtünk! A kettőnk közt lévő több mit 200 km távolság nem tette egyszerűvé a dolgot, de a 2 órás autóút oda és 2 óra vissza sokszor jól jött, hogy jól kisírjam magam. 
Mentem amikor csak tudtam, amikor csak szüksége volt rám. 
Készítettem a lelkem mivel fogok szembesülni. Borzalmas látni a kemo mit tesz. 
2 hetente kapta a kezelést. Reggel bement, lefolyt az infúziós 14.00-kor irány haza. Mire haza értek, már a kocsiból sem tudott kiszállni. Szédülést, hányás, láz egész éjjel. 
És reggel felkelt és ment dolgozni. Végig dolgozta az egész időszakot, egy napot sem volt táppénzen. Ha napközben rosszul lett, sírva hívott, elég volt hogy hallja a hangom. Mondtam mit tegyen, hogy jobban legyen. Minden tanácsomat megfogadta. 
Talán a munkahelyén nem is tudják, min ment keresztül az elmúlt évben!!!

2015. decemberben elfogyott az ereje. Hívott. Kocsiba ültem 2 óra múlva ott voltam. 
A nyakamba borult ennyit mondott: úristen de jó anya szagod van! Aztán zokogott: anya Én ezt nem bírom! Anya Te adod nekem az erőt és az energiát, ha elfordulsz tőlem, Én ebbe bele fogok halni!!!!
Hozzá teszem, ilyen soha nem jutott volna eszembe. Pedig de sokszor bántott, földig taposott ezen idő alatt. Mindig azzal vígasztaltam magam, hogy ezek a kezelés mellékhatásai, és egyébként is mindig azt bántjuk akit a legjobban szeretünk. 
Mikor jöttem el, sírva súgta a fülembe: esküdj meg mielőtt kilépsz az ajtón, hogy beszélsz a kezelőorvossal és soha többet nem kell oda mennem, mert még egy kezelés és belehalok!!!!
Súlyosak voltak a szavai egy anyai szívnek! Másnap este kocsiba ültem, lementem Debrecenbe. A kezelő orvosa egy tünemény, este 23.00-ra értem oda. Megbeszéltük már csak 4 kezelés, csináljuk végig! 
Közölte örül, hogy megismert, már sokat hallott rólam! A lányom egy fantasztikus teremtés, mindig mosolyogva jön a kemora. Ha megdicsérik, mindig azt mondja: azért vagyok ilyen, mert az anyukám ilyennek nevelt! Ha valaki megkérdezi: nem félsz, hogy baj lehet, nem félsz, hogy nem fogsz meggyógyulni? Mindig azt válaszolja: amíg az Én anyukám azt mondja nincs baj, addig nincs baj!!!!
És Én hittem és bíztam, és nap mint nap azt sulykoltam bele: NINCS BAJ!!! Beteg vagy, gyógyszereket kapsz, meg fogsz gyógyulni!!!!

Ez év januárjában befejeződött a kezelés. Egyik ottlétemkor elsírta magát. Anya februárban leszek 20. éves! Én nem így képzeltem a 20. Születésnapomat, 100 kilósan, kopaszon!!! Közölte majd jövőre megtartjuk! Mondtam NEM! A 20 az idén 20!

Csodálatos meglepetés bulit szerveztünk neki! Itt szeretném megköszönni mindenkinek aki ott volt, és mindenkinek aki mindvégig mellette volt!!! Külön köszönet a párjának a kitartásáért! És a családjának és az Én családomnak a türelemért és kitartásáért és bátorításért! 

2016. április van! Az eredményei jók, a daganatok eltűntek!😜👍
Mostmár jöhet az alternatív terápia, vissza kell erősíteni az immunrendszerét. Visszanőveszteni a haját, lefaragni a súlyát! 
A természetgyógyászomnak, a Biocom http://webshop.biocomag.ch/index.php és az Ökonet
http://webshop.okonet.hu/ termékeinek köszönhetően már 2 hét elteltével a súlya 3,1 kg, a dereka 1cm, a combja 6cm, a csípője 3cm a mellbősége 7cm csökkent. A teherbírása, a kedve, a hangulata újra a régi. 

Nézd ezt a képet, 2016. április 13-án napja készült! Mit látsz???? A mosolya és a kisugárzása árulkodik arról min ment keresztül az elmúlt évben???? 

Sokszor kérdezik tőlem, hogy van a lányod??? Kérdezzétek Tőle!!!! Szívesen mesél! Nagyon jól élte meg ezt az egészet! 

Gyakran mondom neki: NEKEM TE VAGY A LEGNAGYOBB HŐS A VILÁGON! Mindig azt válaszolja: anya, nincs ebbe semmi, ezt bárki ugyanígy végigcsinálta volna! 

Kérdeztek Én téged, aki ezt elolvastad: szerinted is????

Szabó Anita
+36309982124

Ilyen és ehhez hasonló témák ÉLŐBEN.


Ui: Sajnos 4. hónap tünetmentes időszak után a rák újra támadásba kezdett. Újra kezdődtek a kemo terápiák. 2016. őszén, saját sejtjei felhasználásával, őssejt beültetésére került sor. Ez volt az alja. A meglévő haja újra oda lett, újra iszonyú fájdalmak gyötörték a testét lelkét egyaránt. Az őssejt beültetés, további kemokat igényelt. 2016. decemberében a kemot leállították, mert a teste a mellékhatásokat már nem bírta elviselni. Idegrendszeri problémák léptek fel, melyek kezében és lábában érzés és mozgáskiesést eredményeztek. Azóta 3 havonta jár kontrollra.
2018. március van. A leletei jelenleg is negatívak. Kezdi újra visszanyerni a régi önmagát.

2020. január a lányom mostmár újra a régi. Azóta is tünetmentes. A köv. kontrollra már csak 6. hónap múlva kell mennie.

Megjegyzések

  1. Anita!ez szuperjó!Sok sikert,kitartást,ha akarjátok,összes tudásomat nektek adom,és számíthattok rám,a Biocomban!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon bátran csináltad véggig Sok boldogságot életbe

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések