"Jókat eszem, nem éhezem"

Mindig mondom a a súlyprobléma nem genetika csupán az akarat hiánya. 

Eltel 17 nap! Mi történt velem az elmúlt 17 napban??? Hát amint a képeken is jól látható, fogyásnak, formálódásnak indult a testem. 👍😜

A változás még elenyésző, de máris van, ez a lényeg! A kúra minimum 4 hónap, azaz több mint 5 üveg. Úgy döntöttem, az a 9,8 kg felesleg ami még van, ez idő alatt le kell menjen.


Miben változtam?
Súly -1,2kg
Derék: -10cm !!!!!!
Comb: -3cm
Csípő: -2cm
Mell: -3cm

Szerintem ezek az értékek annyira nem rosszak! Persze, ha van mihez hasonlítani!!!! Mindig elmondom mindenkinek mérje le magát mielőtt a kúrába bele kezd. Sokan észre sem veszik a változást magukon. 

A múltkor jött az egyik fogyasztó. Kérdezem mi újság? Á semmi! Nem veszek észre semmit! Kérdezem tőle, jól látom, az öveden a csatt 2 lyukkal beljebb van állítva? Mondja igen. Kapom a centit, mérek. 5cm!!!! Kérdezem tőle, ez szerinted nem eredmény? Válasz: észre se vettem, csak automatikusan tovább húztam. 😂

Természetes, hogy nagyobb felesleg gyorsabban csökken! 
A képen 3 hét eredménye látható! 


Felhívott egy facebookos ismerős, érdeklődött. Elmondtam mindent, megvásárolta. Közben a férje folyamatosan mondogatta. Hagyd már, ez is csak egy hülyeség a sok közül, megint csak belehúznak valamibe! De a feleség hajthatatlan volt. Bele kezdett, persze pár nap múlva a férje is. Na majd Ő bebizonyítja, hogy ez is egy marhaság. A kép is bizonyítja -6kg. A sarka, térde, könyöke azóta nem fáj,  nem horkol már hangosan, jó a közérzete, nincs puffadása, könnyebb a mozgása. Persze, most megy a versengés, a feleség -4,1kg tart!😉 A sarka neki sem fáj, a vékony hajszálerei 90%-ban eltűntek, nincs puffadása, nincsenek hasi görcsei, elmúlt az állandó fejfájása. 

Aztán van olyanom, ahol szintén a feleség keresett meg, a férjét szeretné lefogyasztani. Kb. 10 nap leforgása alatt -5kg. Centiben nem tudni! Azt mondta a férj, Őt nem nagyon izgatják a számok,az számít neki hogy hogyan érzi magát,meg a méretei. Könnyebbnek is érzi magát. Akármennyit eszik nem telik el vele 😊 a mérvadó igazából hogy a tavaly vett, de idényre kihízott motoros bőrruhájába beleférjen,ami felé jó úton halad. 

Évekkel ezelőtt ez a fogyasztó már próbálkozott. Pár nap után visszahozta. Akkor nem mondta, savlekötőt szed, refluxos. (A túlzott savtermelés gyakori oka, hogy a gyomorsav később termelődik, mint mikor arra szükség lenne! Az étel már rég nincs a gyomorban, mikor a sav termelődni kezd! Bejutva a nyelőcsőbe, felmarodást okozhat.)  Akkor még nem tudtuk, hogy erre is van megoldás! Most újra felkeresett. Elmondtam étkezés előtt fél órával igyon meg egy pohár vizet, tegyen bele 1 teáskanál sót. Utána egyen, majd egy óra elteltével megihatja a 10ml. Bejött!!! Azóta már nem szedi a savlekötőt, a sós vizet is csak pár napig itta, már arra sincs szüksége. 3 hét alatt fogyott 4,2kg a derekából lement 5cm. Megszűnt a gyomorégése, helyre állt az emésztése. 

Egy idősebb hölgy, megkeresett. Fogyni szeretne, magas a húgysava, (az ujjain már mutatkozik a köszvény) a koleszterinje, a vérnyomása, a cukra. Megbeszéltük belevág a kúrába. Eltelt 3 hét, mérgesen hívott. Ez a valami nem is jó! Híztam 5kg. Mondom az nem létezik! (Egyébként szemmel láthatóan fogyott, gyönyörűen kisimult az arca, halványodtak a ráncai, és Ő maga elmondja: nem fájnak a köszvényes ujjai, sőt mintha a bütykös ujjai vékonyabbak lennének és jobban is tud fogni) Kérdezem lemérte magát, súly, centi ahogy megbeszéltük? Azt mondja nem, de tavaly egyszer állt mérlegen, ahhoz képest most sokkal kövérebb!?????
Megbeszéltük bejön, majd Én lemérem. Ahhoz tudjuk majd viszonyítani a következő 3 hetet. 
Közbe beszélgetek vele, mondja Ő már nem bírja ezt a sok zsírt, már hányingere van tőle! Mondom milyen sok zsírt? Elmeséli, hogy a szomszédasszony azt mondta, mindent zsírral egyen! Kérdezem, ez mit takar? Mondom mesélje már el, egy nap mit eszik?! Elmondja, hogy reggelire egy szelet pirítóst zsírral megkenve, hozzá főtt tojást zsírral megkenve, hozzá felvágottat, zsírral megkenve. Aztán jön az ebéd, egy tányér levesbe felolvaszt 3 kanál zsírt, a párolt zöldséget és a sült húst zsírban készíti és még rálocsol 3 kanál zsírt. A vacsora virsli vagy krinolin vastagon zsírral megkenve, friss zöldség 3 kanál olvasztott zsírral lelocsolva. 
Őszinte leszek, csak attól amit elmondott hányingerem lett!!! Mondom neki és így tetszik enni minden nap? Azt mondja igen, mert a szomszédasszony ezt mondta. Mondom neki Én, mondtam ilyet? Hát nem! Mondom akkor miért nem engem tetszik kérdezni???? 
Megbeszéltük nem kell zsírt zsírral enni, ez tévhit. Be kell tartani az étrend-kiegészítő 10 parancsolatát és kész! A felvágottak tartalmaznak elég zsírt. A zöldség ha zsírban van párolva tartalmaz elég zsírt! Ha zsírral süt és zsírral főz nem kell még mindent külön megkenni, meglocsolni zsírral!!!! 

Alig várom, hogy leteljen a 3 hét és újra lássam, lemérhessem. 😉

Szabó Anita
+36309982124

Ilyen és ehhez hasonló témák vloggban anitavilaga.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések