Saját fotó
Anita Viktória Szabó
Mert velem mindig történik valami...
20 évvel ezelőtt Gyöngyösön, volt szerencsém részt venni LŐRINCZ JÁNOS Ágvezetőnk és Hálózati Igazgatónk házi infóján. János számomra egy fantasztikus ember. A maga szerénysége, vidámsága, egyszerűsége, és embersége lenyűgöz. Azóta is minden egyes előadáson iszom a szavait.
Akkor még a http://webshop.biocomag.ch/ összesen 4db termékből állt, ami azóta már több mint 120 termékre bővült. 
Én akkor boldogan megvásároltam mind a 4 terméket (folyekony szappan, Ökomag mágnesgolyó, Petrol- és Turbó buster). 
Mai napig is mindegyiket használom. 
Mire jó a mágnesgolyó? Vízlágyító hatással bír. Mind a mosógépem mind a mosogatógépem tartós "alkatrésze"! A képen is jól látszik, a mosógépembe a 20 éves mágnesgolyó forog a ruhák között. Mósószerből, öblítőből bőven elég fele mennyiség, 20 év alatt nem keveset spóroltam. 

Anno mikor saját háztartást kezdtem vezetni, megkaptam a szüleim 15 éves mosógépét. A golyót beledobtam, így használtam. Új lakótelepen lakom, az építkezés abban az időben folyamatosan ment, a vízhálózatba rendszeresen homok, kavics, törmelék került.  A mosógép szivattyúja nem bírta. Hívtam szerelőt. Szétszedte a mosógépet és azt kérdezte, milyen vízlágyítót használok, mert ilyen régi mosógépnél, ilyen kristály tiszta fűtőszálat még nem látott. Megmutattam neki a golyót, mondta neki is kell egy. Kérdezte mivan akkor, ha már van vízkő a mosógépben, mondtam az a legjobb, akkor látszik igazán jól milyen hatékony a golyó. A lerakódott vízkövet is szépen feloldja. Mondtam tegye a mosógép kivezető csövét a fürdőkádjába és dugja be a kádat. Már az első mosás után a szeme ki fog kerekedni ha meglátja egyetlen mosással máris mennyi vízkő fog távozni a mosogépből. 

Szabó Anita
Szponzorkód:087191

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések