Saját fotó
Mert velem mindig történik valami...
20 évvel ezelőtt Gyöngyösön, volt szerencsém részt venni LŐRINCZ JÁNOS Ágvezetőnk és Hálózati Igazgatónk házi infóján. János számomra egy fantasztikus ember. A maga szerénysége, vidámsága, egyszerűsége, és embersége lenyűgöz. Azóta is minden egyes előadáson iszom a szavait.
Akkor még a http://webshop.biocomag.ch/ összesen 4db termékből állt, ami azóta már több mint 120 termékre bővült. 
Én akkor boldogan megvásároltam mind a 4 terméket (folyekony szappan, Ökomag mágnesgolyó, Petrol- és Turbó buster). 
Mai napig is mindegyiket használom. 
Mire jó a mágnesgolyó? Vízlágyító hatással bír. Mind a mosógépem mind a mosogatógépem tartós "alkatrésze"! A képen is jól látszik, a mosógépembe a 20 éves mágnesgolyó forog a ruhák között. Mósószerből, öblítőből bőven elég fele mennyiség, 20 év alatt nem keveset spóroltam. 

Anno mikor saját háztartást kezdtem vezetni, megkaptam a szüleim 15 éves mosógépét. A golyót beledobtam, így használtam. Új lakótelepen lakom, az építkezés abban az időben folyamatosan ment, a vízhálózatba rendszeresen homok, kavics, törmelék került.  A mosógép szivattyúja nem bírta. Hívtam szerelőt. Szétszedte a mosógépet és azt kérdezte, milyen vízlágyítót használok, mert ilyen régi mosógépnél, ilyen kristály tiszta fűtőszálat még nem látott. Megmutattam neki a golyót, mondta neki is kell egy. Kérdezte mivan akkor, ha már van vízkő a mosógépben, mondtam az a legjobb, akkor látszik igazán jól milyen hatékony a golyó. A lerakódott vízkövet is szépen feloldja. Mondtam tegye a mosógép kivezető csövét a fürdőkádjába és dugja be a kádat. Már az első mosás után a szeme ki fog kerekedni ha meglátja egyetlen mosással máris mennyi vízkő fog távozni a mosogépből. 

Szabó Anita
Szponzorkód:087191

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések