Saját fotó
Anita Viktória Szabó
Mert velem mindig történik valami...
Pár hete egy egyik vendégem arra panaszkodott, fogmosás közben ínyvérzést tapasztal. Fogínysorvadása, fogínygyulladása van. Ajánlottam neki, próbálja ki a fogkrémünket ami csupán természetes alapanyagokat tartalmaz, vírus, baktérium és gombaölő hatása révén, csökkenti illetve megakadályozza a gyulladásokat, és nincs benne fluor valamint cukor sem. Xilittel van édesítve.
Több mint 10 éve használjuk. Genetikailag elég ramaty fogakat örököltem, de az biztos, nekem vannak a legjobb fogaim a családban. Megvan mind a 32 db. Az én gyerekkoromban sajnos a fogszabályozásra nem nagy hangsúlyt fektettek, így bár elég kesze-kuszák, de egészségesek. Felületek sima, fényesek, fogkőnek, lepedéknek nyoma sincs. A gyermekeim fogai is gyönyörűek, fél évente járunk fogorvosi kontrollra, mindig meg vagyunk dicsérve. 

Szóval ajánlottam a vendégemnek a fogkrémet. Eltelt már több mint 1 hónap, nem mondott semmit. 2 hónap múlva felhívott gáz van. Szerezzek neki azonnal fogkrémet. Kérdezem, mi a baj. A férjével ketten használták, mostanra fogyott el. Gondolta ok, kipróbáltuk, a fogínyvérzés elmúlt, a gyulladásnak nyoma sincs, jó lesz mostmár egy sima hagyományos fogkrém is. Így is tett, megvette, 2 nap után nekiállt a férje. Te nem vetted észre, hogy ettől a sima fogkrémtől tiszta lepedék a fogad, míg a Biocomossal ha megmostad, finom csúszós volt a zománc felülete? Mondja a vendégem, de ezt Én is tapasztaltam. 

Érdemes kipróbálni, el se hinné az ember, amíg nem maga tapasztalja. Azóta kettesével rendeljük nekik, nehogy kifogyjon!

Szabó Anita
Szponzorkód:087191

Ilyen és ehhez hasonló témák vloggban anitavilaga.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések