Saját fotó
Anita Viktória Szabó
Mert velem mindig történik valami...
A tegnapi nap folyamán sikerült megcsináltatom a családomnak a vércseppanalizis vizsgálatot. Köszönjük szépen TÓTHNÉ BONCSÉR ANNA.
Egy előző bejegyzésben már említettem, milyen sok műtétem volt és mennyi betegségem van. Gyógyszereket viszont nem szedek. Szeretem évente legalább egyszer megnézetni magam, hogy áll a szervezeten. 
A vizsgálat kimutatta, a sejt közötti állományom tiszta, sem vírus, sem baktérium, sem parazita nem található a véremben. A cukor és a koleszterin szintem tökéletes. A tüdőm tiszta, a vérnyomásom rendbe. 
Most vagyok túl egy méregtelenítő kúrán amit a Turmeric http://biocomag.ch/hirek/turmeric-a-halozat-kurkuma-keszitmennyel-gazdagodik
végeztem. Persze sikerült 8kg is megszabadulni. :)
A szervezetem viszon kicsit el van savasodva, úgyhogy egy kis lúgosító alga, http://webshop.biocomag.ch/index.php?page=product&pid=929
kúra szerű szedése nem ártana. 

A nagyobbik lányom vidéken él a párjával. Mint a képen is láthatjátok gazdálkodás van ezerrel. Háziállat, haszonállat, szóval állat van bőven. 
Mindkettőjük vérében saját szemmel látható, hogy a paraziták el vannak szaporodva. Hüledezve néztek. 
/Eszembe jutott egy érdekes kérdés. Aki állatot tart, félvévente elviszi azt állatorvoshoz, ahol féregtelenítik. Mi emberek miért nem tesszük ugyanezt??? Miért gondoljuk, hogy az emberi szervezetbe nem jutnak be ugyanúgy a paraziták???/ 
A lányom az utóbbi időben elég feszült és ingerült, és felszedett több mint 10kg, a párja meg nagyon vékony, az utóbbi időben sokat fogyott. Ez mind igazolja a paraziták jelenlétét a szervezetükben. 
Mindkettőjüknek szükséges egy parazita ölő kúra. http://webshop.biocomag.ch/index.php?page=product&pid=960
Természetesen nem elég a parazitákat elpusztítani, a szervezetből ki is kell őket minnél hamarabb üríteni. Ha csak megöljük a parazitákat, de nem gondoskodunk arról, hogy távozzanak a szervezetből, akkor az elhalt parazita a véráramból szépen lassan lerakódik (leggyakrabban) az izületekben, gyulladásokat, fájdalmat, duzzanatokat előidézve. Így szükséges még hashajtó http://webshop.biocomag.ch/index.php?page=product&pid=958
szedése is. 

A lelkem nyugodt, a családom rendbe! A vizsgálat eredménye képpen, a következő 1-2 hónapban szedi mindenki amit szednie kell, fél év múlva megyünk kontrollra. ;)

Szabó Anita
Szponzorkód: 087191Megjegyzések

Népszerű bejegyzések