Saját fotó
Anita Viktória Szabó
Mert velem mindig történik valami...
Na akkor takarítsunk! Nem vagyok rendmániás (hiszem, hogy a lakás van értem, és nem Én a lakásért) de azért szeretem a rendet és a tisztaságot. Mint az előző bejegyzésben már írtam átmentem a szomszédba szétnézni, fotózgatni mi különbséget találok. Egyszerre költöztünk be 11 éve, ugyanazok a csapok, kádak, mosogató. Még takarítani is egyszerre szoktunk, vasárnaponként. A különbség annyi, hogy én teljesen vegyszermentesen teszem.
Amit használok az össze-vissza 1db fél literes fújós flakon, tisztított vízzel feltöltve. Kerül bele 1 kupaknyi szappan http://webshop.okonet.hu/index.php?page=kereses&q=SZAPPAN ami tisztít és zsirtalanít és egy kupaknyi soft http://webshop.okonet.hu/index.php?page=kereses&q=CLEAN%20SOFT ami élőflórás baktériumokat tartalmaz, ezáltal fertőtlenít, szagtalanít, taszítja a port. 

Ezzel takarítom végig az egész lakást. Csempe, csap, WC, fürdőkád, konyha, tükör, asztal, szék, mindent. Fém, fa, üveg. Minden felületet tisztít, fertőtlenít, zsirtalanít, fényesít, ellenálóvá tesz a vízkőlerakodással szemben.  
11 év nem kevés idő, a 2 lakás között óriási a különbség. Pedig a szonszédasszony nem sajnálja sem az időt, sem a pénzt, gyakrabban takarít mint Én és nagyon drága (a reklámokban látható) extraszuper vegyszerekkel teszi. 
A kép bal oldalán az Én lakásom, a jobb oldalon az ő lakása látható. Csap és fürdőkád. A csaptelepen is látszik a különbség, de a fürdőkád fénye illetve nàla a mattsága (vízkőlerakodás) sem elhanyagolható.

Ilyen és ehhez hasonló témák vloggban anitavilaga

Szabó Anita
szponzorkód:087191

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések