Annyira rohanunk, közben nem élünk! Elfelejtjük, hogy a tárgyak vannak értünk, és nem mi értük. Elfelejtjük mennyire fontos, hogy az ember társas lény, családra barátokra, ismerősökre van szüksége. Kapcsolatokra, személyes kontaktra. Ülünk naphosszat az internet előtt, közben azon kapjuk magunkat milyen magányosak vagyunk. Csak az van egyedül, aki egyedül akar lenni!!!

Most kaptam ezt az üzenetet egy kislánytól. Elgondolkodtató a tartalma, és az, hogy Én is eszébe jutottam! Köszönöm! 

Nem vagyok egy pilótajátékos, de mindig viszonzom az üzenetet annak, akitől kaptam. Gondoltam megosztom, legyen neked is SZÉP NAPOD, mert az enyém máris az lett! :)

"Bocsi...... Figyii ez neked megy! Ez olyan aranyos! Csak olvasd lassan és csendben! Ebben a világban legalább 5 ember van, aki úgy szeret, hogy meghalna érted, és legalább 15, aki igazán szeret Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te. Mosolyod azoknak is örömet okoz, akik nem szeretnek. Minden este gondol rád valaki elalvás előtt. Valaki nem tudna élni, ha te nem lennél. Különleges vagy és egyéniség vagy. Valaki, akinek a létezését figyelmen kívül hagyod, szeret téged. A legnagyobb hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire. Ha úgy gondolod, mindenki hátat fordít, jól nézz körül. Elsősorban te vagy az, aki hátat fordít. Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem kaptad meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg. Ha nem gondolod, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod. Emlékezz a bókokra, amiket kapsz és felejtsd el a rossz megjegyzéseket. Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk, jobban fogod érezni magad, ha tudni fogják. Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni. Ha van legjobb barátod, akkor legyen rá időd, hogy elmondhasd neki, mit jelent számodra. Küldd el ezt azoknak, akik fontosak neked és annak, akitől kaptad. Ha megteszed, akkor lehet, hogy szebbé teszed a napját, és jobb irányba tereled elgondolásait. Azt mondják egy percig tart, hogy észrevegyél valaki különlegeset, egy órát, hogy komolyan vedd, egy napot, hogy megszeresd és egy egész élet kell ahhoz, hogy elfelejtsd. Küldd el ezt a gondolatot azoknak, akiket soha nem felejtesz el. Ez csak egy rövid üzenet, de ennek köszönhetően tudni fogják, hogy soha nem felejted el őket. Ha nem küldöd tovább, akkor az azt jelenti, hogy nagyon sietsz és elfelejtetted a barátaidat. Állj meg egy pillanatra és szánj rá egy kis időt, hogy élj! Akkor mire vársz? Küldd el mindenkinek, aki fontos neked és tudd biztosan, hogy ők sosem felejtenek el téged.
RÁD IS GONDOLTAM!"

Ilyen és ehhez hasonló témák vloggban anitavilaga.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések