Tombol a nyár! Mire van ilyenkor a legnagyobb szüksége a szervezetnek? Természetesen sok sok vízre. Tv, rádió arra figyelmeztet, kerüljük azon italok (kv, cukros üdítő, energiaital) bevitelét, melyek vízhajtó hatással rendelkeznek, ezzel vizet vonva el a szervezettől.
Kevesen tudják, hogy mennyi folyadékot igényel naponta a szervezet. 20kg-ként 1 liter. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egy 100kg súlyú egyén igyon meg 5 liter vizet naponta. Ha így tenne, kivonná a szervezetéből az összes vitamint és ásványi anyagot. A normál vízmennyiség amit ilyen nagy melegben meg kellene innunk, az 2,5-3 liter. 
Na most itt kezdődik a gond, számoljunk kicsit. Mi egy 4 tagú család vagyunk, tehát naponta meg kellene innunk összesen 12 liter vizet. Az ásványvízből több mint egy zsugor. Hozzá jön az ára, az idő amit a vásárlással töltök, a benzin, és a cipekedés, tehát Én máris rengeteg időt és pénzt spóroltam! 

14 éve víztisztítót vásároltam. 

Az iható tiszta víz mellett nem elhanyagolható, hogy az ezzel főzött ételek íze teljesen más. A kávé és teafőzőm a vasalóm kristály tiszta, vízkövet azóta sem láttak!

Érdemes elgondolkodni, mi mit és mennyit ér. 14 év alatt pedig bőven változatossá vált a paletta:


Szabó Anita
+36309982124



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések